Lenovo IdeaTab S8 59-426773

Lenovo IdeaTab S8-50

Pokud hledáte cenově dostupný, stylový tablet za rozumnou cenu vybavený výkonným procesorem Intel Atom a operačním systémem Android. Dostatečný výkon společně s velmi kvalitním displejem z něho dělají ideální nástroj pro multimediální využití nebo hraní mobilních her. Proto využijte toto vynikající mobilní řešení pro každého, kdo si chce užít zábavu na cestách.

Jasný IPS displej s extra ostrým rozlišením

Tablet je vybaven dotykovým 8″ IPS displejem s výbornými barvami, širokými pozorovacími úhly, vysokým kontrastem a jasem. Rozlišení tohoto displeje je extra vysoké a je ostřejší než FullHD, což je mnohem lepší než má většina tabletů. Displej má úhlopříčku 8″ s extra vysokým rozlišením 1920 x 1200 bodů, čímž dokáže vytvořit příjemně ostrý obraz. Sledování filmů napomáhá také extra tenký rámeček tabletu.

Pokud vás tento tablet zaujal a zvažujete jeho koupi, informaci, kde jej zakoupíte nejlevněji, naleznete zde!

Fotogalerie produktu
 

Dvojice kamer

Tablet se vyznačuje řadou multimediálních funkcí pro zábavu a volný čas. Solidní výkon lze využít pro hraní her a přehrávání multimédií. Nechybí 1.6MP videokamera pro konferenční hovory a on-line chatování. Přítomná je i 8MP pro fotografie nebo videa ve vysokém rozlišení a s velmi dobrou kvalitou díky vysoké světelnosti f2.2, která umožňuje pořizovat ostré snímky i při nízkém osvětlení snímané scény.

Skvělá zábava

Díky velmi nízké hmotnosti a tloušťce pouze 7,9mm se tablet stane přenosným společníkem na cesty. Zájemce o tento model může potěšit i přítomnost GPS přijímače, kterým snadno určíte svou aktuální polohu, nebo ve spojení s navigačním programem budete schopni tablet použít jako navigaci. Tablet je vybaven pro připojení k internetu v domácnostech nebo pracovnách bezdrátovým WiFi rozhraním.

Nejoblíbenější platforma na světě

Tablet využívá populární operační systém Android 4.4 KitKat pro mobilní zařízení. Ten mimo jiné nabízí inteligentní notifikace umožňující rychlou práci s událostmi, nádherné nové widgety, s nimiž budete mít dokonalý přehled o všech důležitých informacích, nebo možnost snadného přizpůsobení domovské obrazovky pomocí přetažení. Systém Android je nyní rychlejší a intuitivnější než kdykoli předtím.

Klíčové vlastnosti

Tablet Lenovo Ideatab S8-50 je poháněn čtyřjádrovým procesorem Intel Atom Z3745 s frekvencí 1.33 GHz, 1.86GHz v turbo režimu a s technologií Burst, která dynamicky přizpůsobuje výkon specifickým úlohám s cílem maximálně prodloužit výdrž baterie. Procesor je doplněn operační pamětí 2GB DDR3 a pro data a aplikace je k dispozici interní paměť 16GB. Multi-dotykový 8″ IPS displej má rozlišení 1920 x 1200 bodů. Ke komunikaci s okolím poslouží bezdrátové technologie WiFi 802.11b/g/n a rozhraní Bluetooth verze 4.0. Zájemce může potěšit i přítomnost GPS přijímače. V přední části se nachází 1.6MP kamera pro online komunikaci a v zadní části 8MP kamera pro foto nebo video dokumentaci s velmi vysokou světelností. Správu aplikací zajistí mobilní systém Android 4.4 KitKat. O napájení přístroje se stará výkonná 4290mAh Li-pol baterie s výdrží až 7 hodin při práci na internetu.

Pokud vás tento tablet zaujal a zvažujete jeho koupi, informaci, kde jej zakoupíte nejlevněji, naleznete zde!

VIDEORECENZE

 

[note note_color="#e9f8e5"]Náš tip: přečtěte si uživatelské recenze na Lenovo IdeaTab S8 59-426773, které najdete zde. Přejděte na stránky obchodů a čtěte názory jiných![/note]
Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 0 Průměrně: 0]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Ochrana proti spamu (nutné vyplniť)